Kırıkkalespor’a Kardeş ülkeye Bayrak Günü jesti

Kırıkkalespor’a Kardeş ülkeye Bayrak Günü jesti

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekim yardımcısı aynı zamanda Türkistan Saygın Vatandaşı, Dr Fatma Sönmez Aracılığıyla bayrak jestinde bulundu.

A+ A-



Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşaova Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekim yardımcısı aynı zamanda Türkistan Saygın Vatandaşı, Dr Fatma Sönmez Aracılığıyla bayrak jestinde bulundu.


Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşaova Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekim yardımcısı aynı zamanda Türkistan Saygın Vatandaşı, Dr Fatma Sönmez Aracılığıyla Spor Toto Bölgesel Amatör lig 6 grupta Mücadele eden Büyük Anadolu Kırıkkalespora Azerbaycan bayraklı tişört jestinde bulunarak takıma moral verdi.


Kırıkkalespor lu futbolcular da bu jeste karşılık olarak Azerbaycan Bayrak Günü dolasıyla (9Ekim) günü nedeniyle Azerbaycan ve Türk Bayraklı tişörtleri giyerek kardeş ülkeye selam gönderdiler.

 


Büyük Anadolu Kırıkkalespor tesislerinde yapılan jestte, Teknik direktör Hasan Basri Kara , 'Kardeş ülke Azerbaycan her zaman Türkiyenin yanında yer almıştır. Spor Toto Bölgesel Amatör lig 6 grupta bu yıl şampiyonluk için mücadele ediyoruz. Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr Fatma Sönmez Aracılığıyla Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşaova tüm takıma destek için Türk bayrağı ve Azerbaycan bayrağı taşıyan tişörtleri gönderdi bizlerde Bu jeste karşılık 9 Ekim Kardeş ülke Azerbaycanının bayrak gününü böyle kutlamak istedik. Kardeş ülkemizin bayrak gününü kutluyoruz.

Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekim yardımcısı Dr Fatma Sönmez, Gectiğimiz ay Azerbaycan da bir panele konuşmacı olarak davet edildim. Azerbaycan Milletvekili Ganire Hanım Kırıkkale yi çok seviyor, bizde konu Kırıkkale olunca Kırıkkalespordan bahsettik. Kendisi de Takıma moral olması amacıyla takımdaki futbolcu kardeşlerimize çeşitli hediyeler ve tişört gönderdi. Bugun de futbolcu kardeşlerimiz 9 Ekim Bayrak Günü dolasıyla jest yaptılar kendilerine teşekkür ediyorum'dedi.


Bu haber toplam 1695 defa okunmuştur